Profenco-homepage.jpg

We ontwerpen regelmatig toepassingen voor het verwarmen, koelen, invriezen en drogen van voedsel. Zo hebben we koeltunnels ontworpen voor het koelen van pastagerechten en het koelen van vlees zoals saté. Ook hebben we tunnels ontworpen voor het koelen en invriezen van diverse aardappelproducten. Bovendien worden we vaak gevraagd om de bovengenoemde processen te optimaliseren, we hebben altijd een passend advies.

  • Gallery:
Kostenbesparing met bakdampcondensor
De moderne tijd vraagt om efficiëntie en energiebesparing, wat zal leiden tot aanzienlijke kostenbe
Energieterugwinning met bakdampcondensor
Bakdampcondensors dienen voor het terugwinnen van energie uit bakprocessen. Door waterdamp te conden
Installatiewerkzaamheden van een afblaascondensor ter plaatse
Tijdens het stoomschilproces wordt gedurende een korte tijd een grote hoeveelheid warmte in de vorm
Diverse thermische behandelingen voor voedsel
We ontwerpen regelmatig toepassingen voor het verwarmen, koelen, invriezen en drogen van voedsel. Zo